Mi menjamo svet

Naš glavni zadatak je da se što više prilagodimo zahtevima klijenta i pružimo mu profesionalni savet i uslugu.

Garantujemo klijentu individualni pristup i kvalitet uz poštovanje zahteva i finansijske konstrukcije projekta. U svom poslu stalno pratimo najnovije trendove i tehnologije kako bismo kupcima ponudili najkvalitetniju uslugu uz očuvanje životne sredine.

O kompaniji

Preduzeće NS Koncept d.o.o. osnovano je 06.03.2001. godine u Novom Sadu.

Osnovna delatnost ove organizacije je automatizacija industrijskih i termičkih procesa.

U svom dosadašnjem postojanju kompanija se razvila u kvalitetnog i pouzdanog partnera brojnih domaćih kompanija. Tim čine mladi i perspektivni inženjeri. Naš glavni zadatak je da se što više prilagodimo zahtevima klijenta i pružimo mu profesionalni savet i uslugu.

Garantujemo klijentu individualni pristup i kvalitet uz poštovanje zahteva i finansijske konstrukcije projekta.

U svom poslu stalno pratimo najnovije trendove i tehnologije kako bismo našim klijentima ponudili najkvalitetniju uslugu uz očuvanje životne sredine. Kompanijom upravlja direktor, a najviše stručno-upravljačko telo je Komisija za kvalitet.

Sertifikacija

EN ISO9001:2000

U svim poslovnim procesima izvodimo i kontrolišemo kvalitet poslovanja i planiranja kao i kvalitet usluga. Uspešno sprovodimo planirane ciljeve tehnološke modernizacije i upravljanja. Trudimo se da ispunimo očekivanja svojih poslovnih partnera, da gradimo poverenje i korektan partnerski odnos. U cilju veće racionalizacije, pratimo troškove, analiziramo ih i preduzimamo određene mere.

EN ISO14001:2004

Trudimo se da u procesima proizvodnje i poslovanja, radovima koje izvodimo, vodimo računa da procesi budu ekološki i u skladu sa propisima. Svesni smo uticaja pojedinih industrijskih procesa na životnu sredinu, tako da primenjujemo tehnologije koje doprinose smanjenju negativnih uticaja ovih tehnoloških procesa. U toku proizvodnog procesa, uvodimo rešenja koja ne opterećuju okolinu otpadima i vodimo računa o potrošnji energije. Stimulišemo energetsku efikasnost i reciklažu.

Istorijat

Kompanija NS Koncept d.o.o. je osnovana 06.03.2001. u Novom Sadu, Gogoljeva 27.

2001

Kompanija se preselila na novu adresu, Pavleka Miškine 35, Novi Sad.

2003

Primili smo naš prvi sertifikat EN ISO 9001.

2004

Preselili smo se u novi poslovni prostor: Subotička 21, Novi Sad.

2012

Naši pouzdani partneri

Nudimo kompletnu paletu proizvoda vrhunskih proizvođača niskonaponske i visokonaponske opreme, merne i kontrolne opreme kao i srodne opreme.